Mijn dagboek (7)

Mijn dagboek (7)

Gisteren opnieuw naar het ziekenhuis geweest. Mama is mee. Ze hebben eerst bloed geprikt en om 11.30 uur was er weer een echo. Helaas is er echt niets te zien. Ook niet in de eierstokken. We hadden een afspraak met een arts, niet erg vriendelijk.

Lees meer
Mijn dagboek (6)

Mijn dagboek (6)

Mijn tweelingzus heeft 28 november laten weten dat ze zwanger is. Ik ben uiteraard super blij voor haar, maar het doet ook pijn. Zaterdag de 29e zijn we na even twijfelen toch naar mijn zus gereden. We hebben in elkaars armen staan huilen. Zij voelt ook mijn pijn.

Lees meer
Rouw

Rouw

Rouw bij een onvervulde kinderwens is niet alleen de rouw over het feit dat er geen kinderen zijn. De rouw zit in veel verschillende lagen. Ik deel je graag een stuk van mijn vormen van rouw.

Lees meer
Mijn dagboek (5)

Mijn dagboek (5)

Het is allemaal weer wat naar de achtergrond verdwenen, de boosheid, het verdriet. Maar toch hou ik dat grote vraagteken. Waarom lukt het nou niet? Maar ja dat antwoord kunnen we zelf niet geven.

Lees meer
Mijn dagboek (4)

Mijn dagboek (4)

Vandaag belde er een vriendin om te vertellen dat ze zwanger is. Ik ben echt heel blij voor hun, maar ik vind het ook moeilijk. Ik was er nu juist even niet zo mee bezig. Nu wil ik dat het ons ook gaat lukken. Het zou toch wel lukken?

Lees meer
Mijn dagboek (3)

Mijn dagboek (3)

In mijn dagboek neem ik je mee in mijn verlangen naar een kindje. De hoop, de teleurstellingen, mijn verliezen en uiteindelijk waar ik nu sta.

Lees meer
Mijn dagboek (2)

Mijn dagboek (2)

22 decemberMijn ovulatie zou dinsdag 16 december geweest moeten zijn. We hebben gevreeƫn op de 14, 16, en de 21 december. Dus als het goed is, zijn dat de juiste dagen. Nu maar weer afwachten. Ik zou nu de 30e of de 31e ongesteld moeten worden. Dus in het nieuwe jaar...

Lees meer
Mijn dagboek (1)

Mijn dagboek (1)

02 november 2008 Het was in een woord geweldig. De bruiloft verliep helemaal volgens plan. Het weer was goed, het was ongeveer 20 graden, geen regen en geen zon. Het was zooooo gaaf! Roderik had een rode fiat 500 gehuurd, te leuk! En Ro zag er echt waanzinnig goed...

Lees meer
Mijn dagboek

Mijn dagboek

Welkom in mijn dagboek. 13 jaar geleden ben ik begonnen met schrijven. Ik schrijf niet perse iedere dag, maar wel op de momenten dat ik het nodig heb. En dat is stiekem best wel vaak.... Inmiddels zijn er 10 boeken volgeschreven. Nog niet eerder heb ik iets gedeeld...

Lees meer

Contactgegevens:
Nicolien Scholten
info@praktijkmoed.nl
06-81164575
LEIDEN
KVK-nummer: 66089735

Tot snel, groet Nicolien

Nicolien is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij een miskraam en ongewenste kinderloosheid.