G-9V1ZYEDR89
Je kindje verliezen in de zwangerschap

Het is een ongelooflijk pijnlijke en verdrietige ervaring wanneer je je kindje verliest dat nog maar zo kort bij je was. De hormonen gieren nog door je lijf terwijl je ook afscheid moet nemen van je kindje en ook van de dromen dat het kindje al bij je zou zijn. Je had misschien al een naam bedacht, een kleur voor op de muur in de kinderkamer, een eerste pakje gekocht of gekregen. En alles staat nu stil, oorverdovend stil. 

Herken je dit?:
  • Je bent nog veel bezig met de miskraam, waardoor je minder aandacht hebt voor je gezin en je sociale leven
  • Je vindt het nog lastig om naar de positieve kanten van het leven te kijken
  • Je voelt je onbegrepen door de mensen om je heen
  • Je ervaart dat het verdriet van de miskraam je leven beheerst
  • Je kunt je moeilijk concentreren op het werk
  • Je weet dat je op deze manier doorgaan geen optie is

Voor even in mijn leven was jij

pril, klein en kwetsbaar

met hoop en verwachting

verlagend naar jouw komst

Gekomen en ook weer gegaan

je was er maar even

Een bijzondere herinnering

voor een nieuw leven

was jij

Eline Henselmans

Het 5-stappenprogramma

Krachtig herstellen van je miskraam.

Ik werk met het bewezen 5-stappen programma van Miskraambegeleiding Nederland. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor begeleiding na een miskraam, abortus of andere vorm van verlies tijdens de zwangerschap. Tijdens het 90 dagen-programma “Krachtig herstellen van je miskraam” werk ik met verschillende werkvormen die je verrassende inzichten, praktische handvatten en nieuwe ervaringen zullen opleveren. Je krijgt gerichte begeleiding van mij persoonlijk als professional en ervaringsdeskundige.

Welk resultaat bereik je?

Het resultaat van het 5-stappenprogramma is dat je zult merken dat je op korte termijn een enorm verschil zult ervaren. Je geeft het kindje plek in je gezin, waardoor meer rust ontstaat bij jou, je partner en eventueel levende kinderen. Je krijgt meer rust en vertrouwen in een (eventuele) nieuwe zwangerschap. Het leven wordt weer lichter, je hebt meer energie, vertrouwen in de toekomst en je kunt weer genieten van het leven.

 

 

Voorafgaand aan het 5-stappen programma is er een uitgebreid gratis telefonisch intakegesprek. In dit gesprek verkennen we jouw wensen en verlangens en stemmen we af of mijn aanpak voor jou de juiste is. En geef ik je meteen een aantal tips.

Nazorg

Na afloop van het 5-stappenprogramma hebben we nog een telefonisch gesprek waarin we bespreken hoe het met je gaat. We bespreken wat het 5-stappenprogramma je gebracht heeft en of er nog onderwerpen zijn die aandacht nodig hebben. 

Met het woord miskraam op deze website bedoel ik het kindje dat je verloor in de zwangerschap. Hoe pril ook. Het kan ook gaan over een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, over een abortus, over een afgebroken zwangerschappen of over embryo’s in een vruchtbaarheidstraject. 

Voel je een duidelijke JA, maar twijfel je of dit het juiste moment is? Plan dan een intake gesprek met mij in.

In een gratis persoonlijk gesprek geef ik je graag ideeën voor jouw specifieke situatie en stemmen we af of dit voor jou het juiste moment is.  Bel of app mij op 06-81164575 of stuur me een e-mail naar info@praktijkmoed.nl

Wat anderen zeggen:

Ik heb bij Nicolien het 5-stappenprogramma doorlopen waarin zowel mijn miskramen als ongewenste kinderloosheid aan bod zijn gekomen. Het was een intensieve en confronterende dag waar ik nieuwe inzichten heb gekregen, die verrassend en fijn zijn.  Deze dag heeft mij laten inzien dat de miskramen mij niet alleen een leeg gevoel geven, maar ze juist maken tot wie ik ben en dat ik op de goede weg ben in de acceptatie van mijn kinderloosheid. Het zal er altijd toe doen in welke vorm dan ook. Ik voel mij krachtiger om nieuwe stappen te gaan zetten in mijn leven. Ik koester het verleden, mijn sterretjes die er altijd zijn en vertrouw op de toekomst.

- Laura -

Contactgegevens:
Nicolien Scholten
info@praktijkmoed.nl
06-81164575
LEIDEN
KVK-nummer: 66089735

Tot snel, groet Nicolien

Nicolien is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij miskramen en ongewenste kinderloosheid.