Nicolien van praktijk MOED!

Moederdag

14 mei is het weer Moederdag.

De winkels staan al weer vol met rode harten, rozen, prachtig ingepakte cadeaus voor Moederdag. Vaders zijn al actief met hun kinderen plannen aan het maken om mama te verrassen. Je voelt de energie van de verrassing al in de stad.

Maar voor vele is Moederdag geen feestdag. Het is juist een dag waarop de wensmoeders en vrouwen met een definitief onvervulde kinderwens geconfronteerd worden met wat zij (nog) niet zijn, moeder. Geen ontbijtjes op bed, geen zelf in elkaar geknutselde cadeautjes krijgen, het is zo confronterend.

 

Ik ben er deze dag speciaal voor jou!

Ik ben er deze dag speciaal voor JOU. Om deze dag iets lichter te maken organiseer ik speciaal voor jou een wandeling in het groen. We wandelen met vrouwen, die net als jij, een (nog) onvervulde kinderwens hebben. We lopen een route van ongeveer 8 km. Tijdens de wandeling leren we elkaar kennen, kun je ervaringen en tips uitwisselen en genieten van hopelijk het zonnetje op je huid.

Vorig jaar was het een feest van herkenning onder de deelnemers. Wat soms ook hilarische verhalen opleverde.

Dus JA we gaan ook lekker lachen met elkaar!

 

De details:

Wanneer: Zondag 14 mei
Hoe laat: 10.30 – 12.30 uur
Waar: vertrekken vanaf Park Cronensteyn in Leiden
Kosten: GEEN!

Denk je nu JA dat is echt iets voor mij?

Schrijf je dan in via het aanmeld formulier

Ik ontmoet je heel graag 14 mei.

 

Contactgegevens:
Nicolien Scholten
info@praktijkmoed.nl
06-81164575
LEIDEN
KVK-nummer: 66089735

Nicolien is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij een onvervulde kinderwens en bij verlies in de zwangerschap.