Gratis webinar
Woensdag 26 oktober van 20.00 – 21.00 uur

“Je (nog) onvervulde kinderwens en de relaties om je heen.”

 

ongewenst kinderloos

Het is een interactief webinar. Ik geef je de gelegenheid om onder mijn begeleiding in gesprek te gaan met gelijkgestemden over jouw (nog) onvervulde kinderwens en de relaties om te heen.

Waar kun je aan denken?
Je hebt verschillende relaties om je heen vertelt dat je een (nog) onvervulde kinderwens hebt en je merkt dat je je niet begrepen voelt.

Je twijfelt over wat je wel en niet vertelt over je situatie aan de relaties om je heen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan je ouders, vrienden, buren, je werkgever.

Je wilt ervaringen uitwisselen over hoe je omgaat met bijvoorbeeld kinderverjaardagen, babyshowers, aankondigingen van zwangerschappen van vriendinnen en collega’s.

Je bent nieuwsgierig hoe andere vrouwen en stellen omgaan met de mensen om hen heen en de (nog) onvervulde kinderwens.

Je wilt graag tips ontvangen over wat je wel en niet kunt zeggen tegen de mensen om je heen

Tijdens het webinar deel ik ook mijn eigen ervaringen m.b.t. mijn onvervulde kinderwens en de relaties om mij heen. Inmiddels weet ik steeds beter hoe ik hiermee om kan gaan. Ik ken de valkuilen en ik weet ook wat wel werkt (voor mij).

Spreekt het je aan?
Je bent heel welkom om vanuit je eigen comfortabele en veilige huis- of slaapkamer deel te nemen aan het gesprek. Je mag de camera aanzetten, maar dat hoeft niet. Je kunt uiteraard ook samen met je partner deelnemen.

Ik kijk uit naar deze avond en ontmoet je graag.

Liefs Nicolien

Onvervulde kinderwens, hoe ga je daarmee om?

met Podcast schandalige vrouw | Klik en luister de podcast via Spotify

https://spotifyanchor-web.app.link/e/haxvzJq5ttb
Wat doe je als je kinderwens niet wordt vervuld? Hoe ziet je leven eruit als het ouderschap onderdeel was van de toekomst die je voor je zag? Een onvervulde kinderwens is een onderwerp dat niet vaak en niet gemakkelijk wordt besproken. Het is een complexe reis van emoties, en vaak kun je je verhaal niet meer kwijt.
Schandalige vrouw Nicolien Scholten is 42 jaar oud en eigenaar van praktijk MOED! Zij heeft haar eigen verdriet over haar onvervulde kinderwens en miskramen weten om te zetten in kracht. Kracht om er te zijn voor vrouwen die uiteindelijk kinderloos blijven en voor vrouwen en stellen die een kindje verliezen in de zwangerschap. We praten over hoe zij vrouwen met een onvervulde kinderwens helpt van een onvervuld naar een vervuld leven. Over het taboe dat hier nog altijd op heerst, het niet kunnen voldoen aan het ideale plaatje en wat we nou echt vinden van vrouwen met een onvervulde kinderwens.

Afgelopen mei heb meegewerkt aan een documentaire over miskramen. Het is een mooie, eerlijke documentaire geworden waar ik samen met twee andere vrouwen geintervieuwd word over de impact van het verlies.

Aan het begin van de documentaire lees ik de brief voor die ik aan ons kindje heb geschreven. 

De documentaire heet: Alles klopte, behalve het hartje. Gemaakt door Quinty Spruit Bleeker. 

Als je naar aanleiding van de documentaire nog vragen hebt, stel ze dan gerust.