Tafelopstelling met poppetjes

MOEDig in Verbinding

Heb je een definitief onvervulde kinderwens en voel jij je hierin alleen, buitengesloten, ongelukkig en vind je het moeilijk om hier mee om te gaan?

Stel je dan eens voor hoe het voor je zou zijn om je te omringen met vrouwen die precies weten hoe het is, hoe het voelt om geen kinderen te kunnen krijgen, hoe ongelooflijk ingewikkeld het kan zijn om naar de toekomst te kijken die voor je ligt?

Zie je het voor je?

Wat gebeurt er met je nu je beseft dat je het niet alleen hoeft te doen?

MOEDig in Verbinding

Samen met gelijkgestemden vrouwen, alleenstaand of in een relatie, ontmoeten we elkaar    1 x per 2 maanden, voor de duur van 2 uur per bijeenkomst bij de Plék in Leiden.

Onder begeleiding van mij, als professioneel coach en ervaringsdeskundige creëer ik een veilige plek waar ruimte is om met elkaar ervaringen uit te wisselen, stil te staan bij de emoties, gevoelens die er zijn bij een definitief onvervulde kinderwens, herkenning en erkenning te krijgen voor jouw specifieke situatie. Alles mag er zijn.

Daarnaast verzorg ik iedere bijeenkomt een masterclass over een thema dat gerelateerd is aan een definitief onvervulde kinderwens. Bijvoorbeeld rouw bij een definitief onvervulde kinderwens, verlies, vertrouwen in de toekomst, hoe om te gaan met de relaties om je heen, dankbaarheid.

Deze bijeenkomsten en masterclasses geven je inzicht in jouw proces en handvatten om het verdriet aan te kunnen kijken en te doorvoelen. Om vanuit hier met meer rust te kunnen kijken naar de toekomst. 

 

Wat levert het MOEDig in verbinding programma op?

Je voelt je minder alleen en meer begrepen
Je ontmoet vrouwen die precies weten hoe jij je voelt. Je hoeft het niet uit te leggen, je wordt direct begrepen.

Je bent in verbinding met elkaar en jezelf
Je gaat contact maken met het  verdriet rondom je onvervulde kinderwens, je komt hierdoor meer in verbinding met jezelf. We doen het samen, we delen hetzelfde verdriet, dit zorgt voor een krachtige verbinding.

Je gaat meer rust gaan ervaren in je hoofd en in je lijf
Je emoties rondom de onvervulde kinderwens krijgen gericht aandacht, waardoor je zult merken dat je beter gaat slapen, minder piekert en meer innerlijke rust gaat ervaren.

Je kunt met kleine stappen weer naar de ‘nog onbekende’ toekomt kijken
De nog onbekende toekomst ligt voor je. Je ervaart dat je deze uitdaging kunt dragen. Je weet wat je nodig hebt om je goed te voelen, een mooie basis om de eerste kleine stappen te zetten richting jouw nieuwe toekomst.

Je gaat plezier hebben!
Het hebben van een onvervulde kinderwens is een zwaar lot om te dragen. Samen lachen geeft lucht en laat de zwaarte even wat zakken.

Planning van de bijeenkomsten

Vrijdag 22 september van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 17 november van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 12 januari van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 15 maart van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag 10 mei van 10.00 – 12.00 uur

Je kunt op ieder gewenst moment aansluiten. Heb je bijvoorbeeld de eerste bijeenkomst gemist, dan kun je gerust aansluiten bij de volgende bijeenkomst. Het programma werkt als een carrousel waar je als deelnemer kunt in- en uitstappen.

 

Wil jij in verbinding komen met gelijkgestemden vrouwen en met jezelf?

Wil je met meer energie, inzicht, rust en meer vertrouwen de toekomst in kunnen kijken? En voel je dat dit is wat je nu nodig hebt? Dan is dit een waardevolle investering voor jouzelf!

De investering voor het Moedig in Verbinding programma is:

€ 87,- inclusief btw* per bijeenkomst
€ 447,- inclusief btw* als je in één keer betaald.

Mijn ervaring is dat steeds meer werkgevers bereid zijn om een bijdrage te leveren aan het welzijn van werknemers. Zo ook bij een definitief onvervulde kinderwens. Check bij je werkgever de mogelijkheden. Als ik daarin iets voor je kan betekenen, laat het me gerust weten.
* voor werkgevers zijn de bedragen exclusief btw.

 

Voel je een duidelijke JA, meld je dan direct aan via het inschrijfformulier hiernaast. Na je inschrijving volgt er een telefonische intake.

Spreekt het programma: “MOEDig in Verbinding” je aan, maar twijfel je of het helemaal bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. In een gesprek kunnen we samen verkennen of het programma: “MOEDig in verbinding” voor jou nu het juiste is.

Plan hieronder direct je gesprek met mij in en dan spreken we elkaar snel.

Je bent heel welkom met al je vragen.

 

Contactgegevens:
Nicolien Scholten
info@praktijkmoed.nl
06-81164575
LEIDEN
KVK-nummer: 66089735

Nicolien is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij een onvervulde kinderwens en bij verlies in de zwangerschap.