02 november 2008

Het was in een woord geweldig. De bruiloft verliep helemaal volgens plan. Het weer was goed, het was ongeveer 20 graden, geen regen en geen zon. Het was zooooo gaaf! Roderik had een rode fiat 500 gehuurd, te leuk! En Ro zag er echt waanzinnig goed uit. Echt een dag om nooit meer te vergeten. Verder is er veel gebeurd. We hebben een mini huwelijksreis gehad naar Limburg. Op september hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe huis, op 11 september is ons appartement eindelijk verkocht, we zijn verhuisd en we zijn na onze huwelijksdag gestopt me de pil. Helaas ben ik gisteren ongesteld geworden. Ik ga nu goed uitrekenen wanneer we het beste kunnen vrijen. Volgens mij is dat de 2e week na mijn menstruatie. Dus dat wordt Parijs, want dan zijn we daar.

24 november

Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ben moe, snel aangebrand en onzeker. In Parijs hebben we gevreeën, maar of het op het juiste moment was, geen idee. Nu maar hopen. Ik ben erg bezig in mijn hoofd met zwanger worden. Dat lijkt me niet goed, maar het gebeurt gewoon. We willen het gewoon zo graag! Alhoewel ik mij ook wel eens afvraag hoe we dat allemaal gaan betalen…

01 december

Ik voel mij niet lekker. Ik ben echt te veel bezig met zwanger willen worden. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Volgens mij had ik de afgelopen week ongesteld moeten worden, maar ik weet het niet meer precies. Ik was 01 november ongesteld. Volgens mijn agenda en de doortelling die ik hanteerde bij de pil, zou het moeten kloppen. Maar goed moeder natuur kan het misschien wel anders doen. Het zou wel fantastisch zijn! Ik zit gelijk te denken aan alle alcohol die ik dit weekend heb gedronken, kan dan nooit goed zijn. Deze week maar even rustig aan doen.

02 december

Nou helaas heeft moeder natuur het voor het zeggen en ben ik ongesteld geworden. Wel gek want het is echt 3 dagen later en zonder pijn in mijn buik. Ik heb voor de zekerheid een zwangerschapstest gekocht, gewoon bij AH. Ze zijn wel € 10,- per stuk. Ik baal stiekem wel een beetje, maar ja we zijn net 3 maanden gestopt met de pil.

Dit zijn de eerste drie mijn van mijn verlangen naar een kindje. Ik vind het best wel confronterend om te lezen. Dat ik er al zo snel zo veel mee bezig was, pffffff. Als ik toen had geweten wat ik nu weet had ik graag tegen deze Nicolien willen zeggen: Ontspan!

Hoe zijn de eerste maanden van jouw verlangen geweest? En wat zou jij tegen jouw jongere zelf willen zeggen? Ik hoor graag ook jouw ervaringen? Deel het me in een DM via Instagram of laat hieronder een reactie achter.

Liefs Nicolien